Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:
Kullanıcı avatarı
Mesaj Panosu Yöneticisi
Win Setup From Usb ver. 1.10.2.1 İndir.

Mesaj gönderen okyanus »

Resim

WinSetupFromUSB, Windows, Linux ve diğer yardımcı programlarla çoklu önyüklemeli USB sürücüler oluşturmak için bir araçtır. Tek bir USB sürücüden çeşitli işletim sistemlerini başlatma ve yükleme sürecini basitleştirir.

WinSetupFromUSB nedir?
WinSetupFromUSB, çoklu önyüklemeli USB sürücüler oluşturmak için tasarlanmış güçlü ve çok yönlü bir araçtır ve bu özelliğiyle BT profesyonelleri ve teknoloji meraklıları için vazgeçilmez bir yardımcı programdır. Bu yazılım, kullanıcıların USB sürücülerini, çeşitli Windows ve Linux sürümleri de dahil olmak üzere birden fazla işletim sistemini önyüklemek ve kurmak için kolayca hazırlamalarına olanak tanır. WinSetupFromUSB ile, kullanıcı dostu arayüzü ve çok sayıda ISO görüntüsü ve dosya formatı için kapsamlı desteği sayesinde, önyüklenebilir bir sürücü kurmanın zahmetli süreci basit ve verimli hale gelir.

Hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey kullanıcılar için ideal olan WinSetupFromUSB, çok çeşitli dosya sistemlerini destekleyerek farklı türdeki önyüklenebilir ortamlarla uyumluluğu garanti eder. Birden fazla ISO'yu tek bir USB sürücüye entegre edebilme özelliği, özellikle sık sık işletim sistemi kuran veya sorun gideren kullanıcılar için zamandan tasarruf sağlar ve iş akışını basitleştirir. Araç ayrıca, otomatik bölümleme ve özelleştirilebilir önyükleme menüleri gibi gelişmiş özellikler sunarak önyükleme süreci üzerinde daha fazla esneklik ve kontrol sağlar. İster Windows 10 yüklemeniz, ister bir Linux sisteminde sorun gidermeniz, isterse tanılama araçlarını çalıştırmanız gereksin, WinSetupFromUSB tüm çoklu önyüklemeli USB ihtiyaçlarınız için güvenilir ve etkili bir çözüm sunar.

Resim

https://biritr.com/eG

“Diğer” sayfasına dön